Vaříme bez zraku. Úvod.

Kdo pak by se plotny bál, je tu nový seriál.

Vaření je snadné, a každý ho zvládne.

Dneska bez všech cavyků, uvaříme bez zraku.

 

Zdravím vás vážení přátelé a čtenáři. Máte rádi jídlo? Rádi vaříte? Já ano, a taky podle toho taky vypadám. 😊. Vždy, když jsem někde u rybníka, nebo u moře, tak při vstupu do něj vždy zaviním velké vlnobití. Vždy, když ležím ve vodě, tak si velrybáři myslí, že jsem vyplavený vorvaň a chtějí mě ulovit. Co naplat, holt jsem jinak prostorově řešený. Mé tělesné proporce nechme být, a vrhněme se do dnešního článku. Tímto článkem totiž začneme náš nový seriál s názvem vaříme bez zraku.

 

V každém článku se naučíme jeden recept a jeho přípravu. Vysvětlíme si, jak mohu jakožto zrakově handicapovaný člověk vařit, krájet, péct a smažit. Vysvětlím vám nejrůznější techniky, které používám a které mi celí proces usnadní. Na konci článku bude fotka mého výsledného produktu. Ovšem pokud to jídlo stihnu vyfotit před tím, než ho sním. Kolikrát je ta moje huba rychlejší než můj foťák na mobilu. Náš seriál odstartujeme květákovým mozečkem s brambory a tatarkou. Napadl mě jeden rým, který ale prosím berte jen jako vtip.  Květákový mozeček, zvládne každý blbeček. 😊

 

V tomto úvodním článku ale vařit nebudeme. To si necháme na příště. To si totiž vysvětlíme, jak krájet ingredience do jídla, aniž bych se pořezal. Vysvětlíme si, jak poznám, že mám správně orestovanou cibulku a jak poznám, kdy už mám uvařený květák a brambory. Prozradím vám toho ještě víc, ale to si necháme na příště. Jen jedno malé doporučení vám dám. Rozhodně tyto články o vaření nikdy a za žádnou cenu nečtěte hladoví, a raději si k tomu připravte něco na zobání. Říkám to z vlastní zkušenosti. Vždy, když sleduji youtubový kanál jdeme žrát, tak si k tomu něco malého připravím. Také hlavně proto, abych si neposlintal obrazovku. 😊

 

To by bylo pro dnešek vše. Pokud zrovna něco jíte, tak vám přeji dobrou chuť. Pokud zrovna něco popíjíte, tak na zdraví.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *